تاثیر رب گوجه در غذا

مشتری:
WebGeniusLab
تاریخ:
June 27, 2019
دسته بندی:
پیتزا
آشپز:
گاردون رمزی

واقعیت درباره برگر

برگر – که زمانی یک غذای کم اهمیت برای آمریکایی ها محسوب می شد ، امروز به مهمانی عادت غذایی روزانه مردم جهان تبدیل شده است. این به این دلیل است که آنها آماده ی غذا خوردن ، آسان برای گرفتن هستند و می توانند در حین کار خورده شوند! تعداد بسیار کمی از ما با حقایق در مورد این غذای جالب آشنا هستیم. بنابراین ، امروز ما می خواهیم 20 واقعیت جالب در مورد برگر را بیاموزیم. دریابید که چه تعداد از این حقایق برای شما شناخته شده بودند.

همبرگرها تا زمان معرفی آن در نمایشگاه سنت لوئیس جهانی که در سال 1904 برگزار شد ، واقعاً محبوب نبودند.

فقط در آمریکا 50 میلیارد همبرگر در یک سال واحد خورده می شود! حالا کاملاً رقم است

در سیمور ویسکانسین ، چیزی به نام تالار مشاهیر همبرگر وجود دارد!

همبرگرها به همراه پنیرگر 71 درصد گوشت گاو را در هتلهای تجاری ایالات متحده آمریکا سرو می کنند.

خلاصه ای از فود مود

همبرگر – که زمانی برای آمریکایی ها به عنوان یک ابزاری مهم تلقی می شد ، امروزه به یک مهمانی از عادت غذایی روزانه مردم جهان تبدیل شده است. این به این دلیل است که آنها آماده ی غذا خوردن ، آسان برای گرفتن هستند و می توانند در حین کار خورده شوند! تعداد بسیار کمی از ما با حقایق در مورد این غذای جالب آشنا هستیم. بنابراین ، امروز ما می خواهیم 20 واقعیت جالب در مورد برگر را بیاموزیم. دریابید که چه تعداد از این حقایق برای شما شناخته شده بودند. پنیر خامه ای آمریکایی بی نقص است ، پیازهای کباب شده همیشه روی همبرگر استقبال می شوند ، و کاهو خرد شده خرد شده کمی ترد و تازه را به آن اضافه می کند.

لطیف ، در حالی که کاملاً تازه و دست ساز است ، فاقد هرگونه طعم واقعی بود. نسبتاً خشک بود و شکافهای سبزیجات فقط در بالای شکم ، سرما و ترد می خوردند. خوب برای سالاد ، اما آنها دقیقاً بهترین برترین های برگر را نمی سازند. من مطمئناً در زمان خود همبرگرهای خیلی بدتری خورده ام و گرچه این وحشتناک نبود ، اما فقط به طور متوسط افسرده بود. مثل یک همبرگر بود که می خواستید در سال 2011 در گلاسکو بخورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *