در سال 1387 تولید انواع کنسروهای گوشتی و انواع خورشت مطابق با ذائقه ایرانی با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته در این شرکت آغاز شد و این شرکت با روند رو به رشد در سال 1390 موفق به تولید انواع سس های سرد و گرم از جمله سس مایونز، سس کچاب، سس فرانسوی، سس هزار جزیره، سس کچاب تند، سس فلفل و ...را بسته بندی گردید و در سال 1391 با احداث سالن تولیدی جدید و استفاده از ماشین آلات مدرن و پیشرفته موفق به تولید محصول آبلیمو به صورت شیشه و پت گردید .گروه صنایع غذایی چینود با تنوع زیاد محصولات توانست در عرصه رقابت صنایع غذایی در ایران جایگاه ویژه ای را تصاحب نماید.